Skip to content
Taste before you buy

Vleesz.nl

blij Vleesz.nl koop je het lekkerste vlees voor een uitstekende prijs. 

Vleesz.nl is een concept van Fred Kok en Remko Koens, tevens exploitanten van Paviljoen “de Oude Tol” . Met Patricia Schouten als chefkok. Fred is oud slager en kok en Remko heeft zich gespecialiseerd in het managen van horecabedrijven.

De Oude Tol koopt Vleesz in het groot in, samen met nog 3 andere horecabedrijven. Graag willen wij onze gasten mee laten profiteren van onze concurrerende Vleesz-inkoopprijzen en van onze gespecialiseerde kennis van het bereiden van Vleesz. Zo ontstond het idee van een nieuw Slagersconcept.

Vleesz verkoopt rundvlees en lamsvlees afkomstig uit Zuid-Amerika en Nieuw-Zeeland, Varkensvlees uit EEG landen en Last but not least Nederlands verantwoord gemest Jong rundvlees. Verantwoord staat voor “onder strenge controle gemest en geslacht” en jong staat voor mals en smaakvol. Wij verkopen zogenaamde “technische delen”. Bijvoorbeeld een hele ossenhaas, een hele ribeye, een hele entrecote enz. Bij ons dus geen anderhalf ons biefstuk of 2 ons slagersham. Daarvoor kunt u terecht bij de gespecialiseerde collega vakslagers.

Hoe het werkt

De meeste stukken vlees kunt u rechtstreeks vanuit de vacuüm verpakking panklaar snijden zonder afval. Maar aan bv een ossenhaas moet u enig eenvoudig afvlieswerk doen. Maar geen zorg. U krijgt van ons een duidelijke schriftelijke instructie. “Een kind kan de was doen” De prijs van uw panklaar stukje kwaliteits-Vleesz zal u verbazen. Ons Vleesz-concept is een beginnend concept met mogelijk wat groeistuipen. Zo kan het eventueel voorkomen dat bepaalde stukken vlees tijdelijk uitverkocht zijn of nog niet voldoende gerijpt zijn voor directe consumptie.

Dat probleem kunt u grotendeels voorkomen als u via de website of telefonisch vooraf bestelt. Dat bestellen vooraf wordt vooral belangrijk voor de komende feestdagen.

Onze koks maken heerlijke samples van al het beschikbare Vleesz, taste before you buy!